Sari la conținutul principal
Livrare rapidă prin curier. Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei.
Produse cosmetice profesionale pentru machiaj și îngrijire. Până LA 50% REDUCERE.
Alege produsele de machiaj favorite de la branduri recunoscute. Recomandate de Make-up Artiști de top.

Reclamații

RECLAMAȚIE

Deși evenimentele în care se întâmplă să livrăm produse cu defecte sunt extrem de rare, vă asigurăm că vom aborda această problemă imediat și cu scopul de a vă satisface pe deplin. Ne preocupă în mod sincer să rezolvăm situația cât mai rapid posibil, astfel încât nu trebuie să vă îngrijorați cu privire la o așteptare prelungită (de obicei, gestionăm totul în câteva zile).

Cum depun reclamația?

Dacă doriți să înregistrați o reclamație pentru anumite produse, vă rugăm să le expediați la adresa următoare: BEAUTYS, Sos. Nationala 55-59 E. Aveți opțiunea de a trimite produsele prin curier sau de a le aduce la oricare dintre sucursalele BEAUTYS. De asemenea, puteți monitoriza starea returului în contul dumneavoastră.Vom furniza informații scrise cu privire la progresul reclamației, inclusiv acceptarea, procesarea sau respingerea acesteia, prin e-mail sau SMS. În plus, suntem disponibili să vă contactăm telefonic.

Ne angajăm să soluționăm fiecare reclamație fără întârziere. De obicei, rezolvarea reclamației, inclusiv remedierea defectului, nu depășește 30 de zile. În caz contrar, aveți dreptul să vă retrageți din contractul de cumpărare. Pentru a respecta acest termen, vă rugăm să ne acordați asistența necesară.

Când pot depune reclamație?

Suntem responsabili pentru eventualele defecte ale produselor care apar în momentul livrării sau în decursul următoarelor 24 de luni. Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru defectele noi, mai ales dacă acestea sunt rezultatul unei utilizări necorespunzătoare. Dacă ați achiziționat un produs second-hand, nu ne asumăm responsabilitatea pentru defectele care corespund nivelului de uzură sau utilizare în momentul livrării. În cazul produselor cu dată de expirare, garantăm că acestea sunt utilizabile pe întreaga perioadă de valabilitate.

Dorim să vă informăm că sensibilitatea crescută sau reacțiile alergice la produsele livrate nu pot fi considerate defecte ale produsului. De asemenea, defectele produselor oferite ca și cadouri sau alte beneficii gratuite, în adiție la comanda dumneavoastră, nu pot fi considerate defecte ale produsului. Imaginile produselor din magazinul nostru online au un scop ilustrativ și nu reprezintă întotdeauna în mod exact caracteristicile produsului (de exemplu, ambalajul produsului poate varia în funcție de modificările efectuate de producător).

Ce drepturi am, în caz că depun o reclamație?

În situația în care produsul prezintă un defect, putem conveni asupra unei compensații sub formă de voucher.De asemenea, aveți dreptul să solicitați înlocuirea produsului defectuos sau repararea acestuia.

În cazul în care eliminarea defectului este imposibilă sau nerezonabilă pentru noi, aveți dreptul să solicitați o reducere a prețului de achiziție. În acest caz, puteți păstra produsul și noi vă vom restitui o parte din suma achitată. Dacă defectul este semnificativ, aveți opțiunea de a vă retrage din contractul de vânzare-cumpărare. În această situație, sunteți responsabil de returnarea produsului, iar noi vă vom restitui integral suma achitată.

Contacte

Suntem bucuroși să răspundem la orice întrebări legate de reclamație. Vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comenzi@beautys.ro sau la numărul de telefon 0764666661. Vom fi în măsură să vă oferim toate informațiile necesare și să vă oferim suportul necesar în rezolvarea situației.

Coming soon