Sari la conținutul principal
Livrare rapidă prin curier. Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei.
Produse cosmetice profesionale pentru machiaj și îngrijire. Până LA 50% REDUCERE.
Alege produsele de machiaj favorite de la branduri recunoscute. Recomandate de Make-up Artiști de top.

Returul Produselor

Politica de returnare

La dispoziția dumneavoastră există mereu un termen de 14 zile pentru a decide dacă articolul se potrivește nevoilor dumneavoastră. Garantăm că, în conformitate cu politica noastră, veți primi înapoi contravaloarea oricăror articole, cu condiția ca acestea să fi fost menținute într-o stare corespunzătoare înainte de returnare.

Conform legislației în vigoare, conform drepturilor consumatorului, aveți posibilitatea de a notifica în scris comerciantul că renunțați la achiziție, fără a suporta penalități sau a invoca un motiv, într-un termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

În cazul în care produsele noastre nu îndeplinesc cerințele dumneavoastră, acestea vor fi returnate la firma noastră, AIL RO-TRADE SRL, în aceeași stare în care au fost primite. Pentru a beneficia de restituire, este important ca produsele să nu prezinte zgârieturi, să aibă folii de protecție intacte și sigilii nedeteriorate. Vă informăm că nu putem accepta colete cu plată la livrare. Produsele trebuie să fie expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate înainte de returnare.

Costul de transport pentru retur este de 15 RON.

Vă rugăm să ne contactați în cazul în care ați efectuat un retur, prin telefon, prin e-mail sau completând formularul de retur. Contravaloarea produselor returnate va fi restituită în termen de 14 zile de la primirea informației de retur. Dacă nu primim această informație, banii vă vor fi returnați în termen de 14 zile de la primirea produselor returnate.

Vă rugăm să respectați termenul stabilit pentru returnarea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituită prin transfer bancar și doar în conturile bancare din România. Noile produse comandate vor fi expediate cu opțiunea de plată ramburs.

Vă rugăm să păstrați dovada de expediere a coletului returnat până când procesul de analiză a reclamației este finalizat și până la momentul rambursării banilor. Taxa de curierat vă va fi returnată numai în următoarele condiții: dacă produsul primit este deteriorat, defect sau nu corespunde produsului comandat de dumneavoastră.

Această politică de returnare se aplică exclusiv produselor achiziționate prin intermediul magazinului online beautys.ro.

Vă recomandăm să nu utilizați produsul în cazul în care intenționați să-l returnați! Nu puteți utiliza produsele primite înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere vă oferă posibilitatea de a examina produsul așa cum ați face-o într-un magazin fizic, nu pentru a beneficia de 14 zile de utilizare gratuită. (Text extras integral din site-ul Uniunii Europene)


Nu putem accepta returnarea următoarelor produse: 

  • Produse cosmetice care au fost desfăcute.
  • Produse care au fost testate sau utilizate.
  • Produse care nu mai au etichete intacte sau au sigilii rupte sau deteriorate.
  • Produse achiziționate de la alte magazine sau surse.
  • Produse care nu sunt însoțite de documentele care atestă achiziția, cum ar fi factura sau bonul fiscal.
  • Produse cu ambalaje deteriorate în orice fel.

 

Vă rugăm să rețineți că aceste reguli se aplică în scopul de a ne asigura că putem oferi produse de calitate și siguranță tuturor clienților noștri.

Coming soon