Sari la conținutul principal
Livrare rapidă prin curier. Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei.
Produse cosmetice profesionale pentru machiaj și îngrijire. Până LA 50% REDUCERE.
Alege produsele de machiaj favorite de la branduri recunoscute. Recomandate de Make-up Artiști de top.

Livrarea comenzilor

Beautys.ro oferă clienților săi LIVRARE GRATUITĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU TOATE COMENZILE ÎN VALOARE DE PESTE 300 RON. Pentru comenzile sub 300 Ron se va achita o taxa de curierat in valoare de 15 RON - Fan Curier, Urgent Cargus și DPD!

Comenzile plasate înainte de ora 18:00, de luni până joi, vor fi expediate din depozit în aceeași zi. 

TERMENUL DE REALIZARE A COMENZII

CELE MAI FRECVENTE ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA TERMENUL DE LIVRARE

CÂT DE REPEDE TRIMITEȚI PRODUSELE?

Comenzile sunt expediate într-un interval maxim de 2 zile lucrătoare de la data plasării, în cazul în care produsele se află în depozitul din România. În situația în care produsele comandate sunt stocate într-un depozit din UE, timpul de livrare poate fi de până la 7 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii. ATENȚIE! Este important de menționat că termenii de livrare se referă strict la zile lucrătoare, inclusiv comenzile plasate în weekend. În acest caz, prima zi lucrătoare din săptămână este considerată ziua de luni. Astfel, comenzile plasate în weekend vor fi procesate începând de luni și termenul de livrare de 2 zile lucrătoare sau 7 zile lucrătoare (în funcție de depozitul de unde provin produsele) va începe să fie calculat din acea zi.

EXEMPLU:

Dacă plasați comanda marți la ora 14:00, conform estimărilor, coletul ar trebui să ajungă la destinație până la finalul zilei de joi. Totuși, trebuie menționat că acesta este un termen estimativ și pot exista situații în care livrarea să fie finalizată mai devreme sau să fie întârziată în funcție de diferiți factori.

În cazul în care comanda este plasată sâmbătă la ora 14:00, coletul va fi trimis până luni, până la finalul zilei. Același lucru se aplică și în acest caz, existând posibilitatea ca livrarea să aibă loc mai rapid sau să sufere întârzieri în funcție de circumstanțe specifice.

 

În anumite situații excepționale, termenele menționate anterior pot fi prelungite. În astfel de cazuri, clientul va fi informat cât mai curând posibil despre orice întârziere care se datorează exclusiv beautys.ro. Ne asigurăm că vă ținem la curent cu eventualele modificări ale termenelor de livrare și depunem eforturi pentru a vă oferi informații actualizate în cel mai scurt timp posibil. Înțelegem importanța promptitudinii și vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a respecta termenele de livrare și a vă ține la curent cu orice modificări semnificative.

Coming soon