Sari la conținutul principal
Livrare rapidă prin curier. Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei.
Produse cosmetice profesionale pentru machiaj și îngrijire. Până LA 50% REDUCERE.
Alege produsele de machiaj favorite de la branduri recunoscute. Recomandate de Make-up Artiști de top.

Acceptăm plata prin card de credit/debit (Visa, Mastercard) și plata ramburs.

Oferim livrare gratuită pentru comenzile cu valoarea totală de peste 199 Ron. Pentru comenzile sub această valoare, se aplică o taxă de livrare standard de 15 Ron. Colaborăm cu servicii de curierat de încredere pentru a asigura livrarea în siguranță și promptitudine.

Timpul de procesare și livrare variază în funcție de locație și produsele comandate. De obicei, procesăm comenzile în termen de 2 zile lucrătoare și livrarea se efectuează în aproximativ 3 zile lucrătoare. Vă vom furniza informații actualizate privind statusul comenzii și detaliile de urmărire prin e-mail.

Da, acceptăm retururile și schimburile în termen de 14 zile de la primirea comenzii, în cazul în care produsul este neutilizat, în stare perfectă și în ambalajul original. Vă rugăm să ne contactați pentru a iniția procesul de returnare sau schimb.

Încercăm să menținem stocurile noastre actualizate, dar în cazul în care un produs este temporar indisponibil, puteți opta pentru notificarea prin e-mail atunci când acesta revine în stoc. De asemenea, vă invităm să explorați alternative similare disponibile pe site-ul nostru.

Da, apreciem clienții noștri fideli și le oferim avantaje speciale prin intermediul programului nostru de loialitate. Vă puteți înscrie gratuit și veți beneficia de reduceri exclusive, promoții și cadouri speciale. Vă recomandăm să verificați periodic pagina noastră de oferte pentru a vă bucura de cele mai recente promoții.

După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare care include detalii despre comandă și un link pentru urmărirea comenzii. Puteți accesa acest link pentru a verifica statusul actualizat al comenzii și pentru a afla detalii despre livrare.

În cazul în care primiți un produs deteriorat sau greșit, vă rugăm să ne contactați imediat. Vom face tot posibilul să remediem situația, fie prin înlocuirea produsului, fie prin rambursarea banilor. Este important să ne furnizați informații și fotografii clare pentru a ne ajuta să rezolvăm problema cât mai rapid posibil.

Da, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsele potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Vă stăm la dispoziție prin e-mail sau chat pentru a oferi consultanță și recomandări personalizate. Vă rugăm să ne furnizați cât mai multe informații despre preferințele și nevoile dumneavoastră pentru a vă putea oferi sugestii adecvate.

Durata valabilității unei oferte sau promoții poate varia. Vă rugăm să verificați termenii și condițiile fiecărei oferte sau promoții pentru a afla perioada exactă de valabilitate. Recomandăm să profitați de oferte cât mai curând posibil, deoarece acestea pot fi supuse restricțiilor de stoc sau pot expira în curând.