Sari la conținutul principal
Livrare rapidă prin curier. Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei.
Produse cosmetice profesionale pentru machiaj și îngrijire. Până LA 50% REDUCERE.
Alege produsele de machiaj favorite de la branduri recunoscute. Recomandate de Make-up Artiști de top.

Garanția Produselor

Produsele disponibile pe această platformă sunt în deplină conformitate cu standardele și cerințele europene în vigoare, inclusiv cele aplicabile pe teritoriul României, la momentul actual. De asemenea, produsele resprecta legea nr.508/2002 pentru completarea legii 178/2000 privind produsele cosmetice.   

Vă asigurăm că toate produsele comercializate de noi sunt 100% originale și provin exclusiv din surse legale..
Pe platforma beautys.ro, nu sunt comercializate produse replica sau produse ale căror surse nu sunt certe. Toate produsele oferite de noi sunt însoțite de certificate de conformitate și autenticitate.

1. Produsele pe care le oferim sunt importate direct de la producătorii recunoscuți, care garantează autenticitatea acestora. În cazul în care produsele sunt fabricate în Uniunea Europeană, producătorii atestă faptul că acestea au o durată de valabilitate de peste 30 de luni de la data fabricației, conform certificatului emis de producător. Data de expirare după deschidere este indicată pe fiecare produs în mod specific prin simbolul corespunzător.
2. Toate produsele comercializate de noi sunt însoțite de certificate de valabilitate și certificate de calitate/conformitate, cum ar fi "Certificat de inspecție sanitară/fitosanitară" sau "Certificat de autenticitate și originalitate".  

VALABILITATEA SI PREZENTAREA PRODUSELOR COSMETICE    

Înțelegem că mulți clienți sunt interesați de calcularea termenului de valabilitate al produselor, în special în cazul în care unele produse nu afișează un interval de valabilitate specificat. Pentru a oferi informații clare și precise, ne bazăm pe datele furnizate de producători și pe standardele în vigoare. În cazul în care un produs nu afișează explicit un termen de valabilitate, vă asigurăm că ne străduim să vă oferim cele mai actualizate informații disponibile și să răspundem la întrebările dumneavoastră în legătură cu termenul de valabilitate al produselor pe care le achiziționați.  Acest lucru este perfect legal si se incadreaza in reglementarile legii 178/2000 privind produsele cosmetice armonizata cu prevederile directivelor Comisiei Europene, care precizeaza la articolul 8 lit e) faptul ca:  Termenul de valabilitate, marcat prin sintagma "A se consuma de preferinta inainte de", urmata de data sau de detalii privind locul unde este inscriptionata data pe ambalaj.

Informația furnizată mai sus este completată de indicarea condițiilor care trebuie îndeplinite pentru a garanta valabilitatea declarată.

Este important de menționat că indicarea termenului de valabilitate nu este obligatorie pentru produsele cosmetice cu o valabilitate minimă de cel puțin 30 de luni. În schimb, aceste produse sunt însoțite de indicarea duratei de utilizare de la deschidere, care nu prezintă niciun pericol pentru consumator. Semnul distinct pentru durata de utilizare de la deschidere este reglementat de anexa 2 a legii menționate și este prezentat sub forma cunoscutelor desene:Cand cumparati un produs din aceasta categorie, la o analiza a acestuia, veti observa o cutie cu un capac deschis care are trecut in mijlocul ei semnul : 3M, 6M, 12M, 18M, 24M, 36M. Acest desen se traduce astfel: Termenul de valabilitate se calculeaza din momentul deschiderii produsului si este de - conform desenelor - 12 luni / 36 luni.  

Cu toate acestea, este important de menționat că absența acelei indicări specifice pe produs nu înseamnă că produsele nu au un termen de valabilitate sau că sunt expirate. Există diverse motive pentru care anumite produse pot să nu aibă acea cutie specifică sau indicare, cum ar fi restricțiile de ambalare sau designul specific al produsului. În astfel de cazuri, vă asigurăm că toate produsele comercializate respectă standardele de calitate și termenele de valabilitate recomandate de producători. De asemenea, suntem disponibili să vă oferim orice informații suplimentare și să răspundem la întrebări în legătură cu termenul de valabilitate al produselor pe care le achiziționați. Produsele se livreaza in ambalajul lor original care poate fi: 
1. - simplu, atunci cand produsul nu se afla in cutie, majoritatea produselor venind in cutii de carton sau tiple cu un numar mai mare de bucati inclus in ambalaj, sau pe standuri  (respectivele cutiute maro de carton compartimentate cu 2, 3 respectiv 4 casute) ; 
2. - in cutie, atunci cand produsul este ambalat direct de producator in cutie, singur; 
3. - cartonat, atunci cand este amblat pe un suport de carton, sigilat cu o feresatra transparenta din material plastic.    

Cateva termene general acceptate pentru produsele cele mai utilizate: 
- fond de ten - intre 12 si 24 de luni; 
- pudra - intre 24 si 36 de luni; 
- blush/ bronzant - intre 18 si 24 de luni; 
- fard de pleoape - intre 18 si 24 de luni; 
- gloss/ ruj - intre 18 si 24 de luni; 
- rimel - 6 luni; 
- creion de ochi/buze - intre 18 si 24 de luni; 
- corector - intre 18 si 24 de luni.   

Termenele de valabilitate ale produselor sunt strâns legate de modul de utilizare și de condițiile de depozitare ale acestora. Este important să se depoziteze produsele cosmetice în locuri răcoroase, protejate de umiditate și fără expunere la soare, deoarece aceste măsuri contribuie la menținerea proprietăților și caracteristicilor produsului pe întreaga durată de utilizare. Prin respectarea acestor recomandări de depozitare, vă puteți asigura că produsul cosmetic va rămâne în condiții optime pentru utilizare pe toată perioada de valabilitate.


VĂ ÎNDEMNĂM SĂ FIȚI ATENȚI ȘI SĂ SESIZAȚI ORICE MODIFICARE A PROPRIETĂȚILOR PRODUSULUI, CUM AR FI MIROSUL, GUSTUL SAU ASPECTUL VIZUAL. ÎN CAZUL ÎN CARE OBSERVAȚI ORICE MODIFICARE SAU SEMNE DE DETERIORARE ALE PRODUSULUI, VĂ RECOMANDĂM SĂ ÎL ARUNCAȚI, DEOARECE UTILIZAREA ACESTUIA AR PUTEA PREZENTA RISCURI PENTRU SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ. ESTE ÎNTOTDEAUNA MAI BINE SĂ FIȚI PRECAUT ȘI SĂ ALEGEȚI SIGURANȚA PERSONALĂ ÎN ASTFEL DE SITUAȚII.

Având în vedere volumul mare de produse importate din diverse zone internaționale și faptul că unele produse pot fi ambalate și denumite diferit în funcție de piața țintă, pot apărea situații în care un produs să difere în ambalaj și prezentare față de ceea ce ați putea avea deja acasă. Este important să înțelegeți că aceste diferențe nu afectează în niciun fel calitatea sau autenticitatea produsului.Diferențele în ambalaj și prezentare pot fi determinate de reglementări locale, preferințe ale consumatorilor sau adaptări specifice pentru anumite piețe. Cu toate acestea, ne asigurăm că toate produsele comercializate sunt autentice și respectă standardele de calitate specifice fiecărui produs, indiferent de variațiile de ambalaj și prezentare întâlnite.


De exemplu, cunoscuta marca de crema OLAY, in functie de zona unde se comercializeaza poate fi intalnita sub numele de Oil of Olaz (Germania, Franta, Italia), OLAY (Irlanda), Oil of Ulay (Anglia); sau fondul de ten Accord Parfait (Franta, Italia, Germania) poate fi intalnit si sub denumirea de True Match (SUA, Canada) sau Indefectible (Germania) ceea ce nu inseamna ca sunt doua produse diferite ci acelasi produs dar destinat unei arii geografice diferite

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la nr de telefon 0764.666.661 sau pe email la comenzi@beautys.ro.

Cum sunt sigilate produsele cosmetice?

Vă oferim informații despre modul în care produsele cosmetice ajung în depozitul beautys.ro și despre procesul de pregătire al unei comenzi. Echipa noastră se angajează să ambaleze fiecare produs cu îndemânare și atenție, asigurându-se că acestea sunt sigilate, intacte și în perfectă stare în momentul livrării către fiecare client în parte.În depozitul nostru, produsele sunt stocate în condiții adecvate, respectând standardele de depozitare pentru produsele cosmetice. În momentul pregătirii unei comenzi, echipa noastră se asigură că fiecare produs este selectat cu atenție din stoc, verificându-se calitatea și integritatea acestuia. Apoi, produsele sunt ambalate în mod corespunzător, utilizând materiale de protecție adecvate, pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Scopul nostru este să asigurăm fiecărui client o experiență plăcută și satisfăcătoare, garantând că produsele cosmetice comandate sunt livrate într-o stare impecabilă și că ajung în siguranță la destinație.

Coming soon