Sari la conținutul principal
Livrare rapidă prin curier. Transport GRATUIT la comenzi peste 300 lei.
Produse cosmetice profesionale pentru machiaj și îngrijire. Până LA 50% REDUCERE.
Alege produsele de machiaj favorite de la branduri recunoscute. Recomandate de Make-up Artiști de top.

Cum Plătesc?

Plata numerar/card cu ridicare personală

La BEAUTYS, poți opta pentru plata în numerar sau cu cardul în momentul ridicării coletului de la locația noastra din Iași. Această opțiune îți oferă flexibilitatea de a alege metoda de plată preferată în momentul în care ridici produsele comandate.

Plata prin ramburs

Veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului, dacă e cazul, în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat

Plata prin card bancar – online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele: VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Netopia.

Siguranța informațiilor dumneavoastră este garantată de faptul că Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel, informațiile dumneavoastră sunt în siguranță. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele BEAUTYS.

Toate prețurile, inclusiv cele referitoare la transport, afișate pe magazinul online www.beautys.ro sunt finale și includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii, veți ști exact care este prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comandă, inclusiv serviciile de transport.

Ocazional, magazinul nostru va practica promoții și reduceri pentru produsele sale. Promoțiile nu se cumulează. Voucherele de reduceri pot avea o valabilitate predefinită sau pot fi fără dată de expirare. Promoțiile vor fi semnalizate clar atât în descrierea produselor, în coșul de cumpărături, cât și pe factură. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

Datele de facturare ale magazinului online BEAUTYS sunt următoarele:

SC AIL RO-TRADE SRL
Nr. Reg. Comerțului: J22/2527/2017, C.U.I.: RO38029535
Sos. Națională 55-59 E, loc. Iași, Iași

Coming soon